The Body Shop: Cactus Blossom


Завръщам се с кратко ревю на новите ми любими продукти за тяло през това лято. Аз имам много чувствителна и суха кожа и съм доста придирчива към кремовете за тяло, които използвам. Серията на The Body Shop: Cactus Blossom беше любов от първо помирисване и нанасяне.
Ще започна с ексфолианта за тяло.

Той съдържа екстракт от цвят на кактус от Мароко, мед от Етиопия и ексфолиращи семена от малина. Най-хубавото е че е веган и не е тестван върху животни. Изключително нежен и приятен продукт, идеален за лятото, когато кожата изисква по-леко ексфолиране, заради честото излагане на слънце. Ароматът му е наистина изключително свеж и приятен и оставя кожата гладка без усещане за сухота.
Продуктът е 250мл и е доста икономичен.

Звездата от серията за мен е йогурта за тяло.

Той също е веган и не е тестван върху животни. Ароматът отново е невероятно свеж. Текстурата му е много лека, попива веднага и не оставя мазен филм. Може да се използва и върху влажна кожа след душ. На опаковката пише, че хидратира за 48 часа, но аз го използвах всеки ден и резултата е невероятен. Лятото винаги чувствам кожата си суха и опъната и не вярвах, че толкова лек крем за тяло ще помогне, но кожата ми буквално го изпива за секунди.
Продуктът е 200мл, което на мен ми се стори ужасно малко, защото съм свикнала сухата ми кожа да поглъща огромни количества хидратиращ крем, но за моя изненада е наистина икономичен.
Препоръчвам продуктите с две ръще, както и всичко останало на The Body Shop, не само заради качеството им, но и заради политиката им срещу тестване върху животни.
И тъй като познавам страхотни хора можете да използвате еднократно код за 10% намаление : MIRSEA10

Няма коментари