Avon Far Away Rebel

avon парфюм

Тези, които ме следят от самото начало на блога ми, знаят че се голям почитател на парфюмите на Avon и когато ми предложиха да се включа в кампанията им за новият им аромат Far Away Rebel, ведната приех ( не само защото опаковката е лилава)
Също така сигурно знаете, че въобще не умея да описвам парфюми, защото вкуса към аромати е силно субективно нещо.

avon парфюм

Парфюмна категория на Far Away Rebel е ориенталско-флорална Върховите нотки са: Крем де Касис, червени плодове, синя слива 

Сърцеви нотки: портокалов цвят, момина сълза, жасмин самбак 

Базови нотки: пачули, солен шоколад и карамел, кехлибар Дързък аромат на Крем де Касис, пищни червени плодове, флорална сърцевина от сладка портокалова кора и съблазнителен жасмин самбак върху основа от пристрастяващи солен шоколад и твърд карамел. Кадифеният Крем де Касис придава сочност, която се допълва от свежата сладост на портокаловaта кора и разкошната основа от солен шоколад и карамел.

татуировки

Аз, разбира се, като човек, който нищо не разбира от нотки и описания на парфюми мога да кажа че усещам главно момината сълза, жасмина, портокаловият цвят и не знам защо и лек лъх на смокини. ароматът според мен е прекрасен за преминаването от лято/есен към по-тежките зимни аромати. Сравнително траен е. Като цяло, ако имате брошура/представител на Avon, задължително помиришете този аромат.

Сега следва забавната част - екипът на Avon са приготвили много яка изненада: На Билетния център на НДК от сутринта на 08.09.2018 ще има супер готина инсталация на криле, с които можете да си направите най-епичното селфи за Инстаграм, а ако добавите и хаштага #AvonRebelGirl три от вас могат да спечелят изненада от Avon.Аз със сигурност ще присъствам на събитието и ще се се снимам на крилете. Ще се радвам да се видим там, a ако не - следете Инстаграм-а ми за снимки и сторита от събитието.


татуировки лилаво

*Публикацията е създадена с подкрепата на AVON

Няма коментари