Какво е Slimcut + първи впечатления

Slimcut е система от 4 етапа за оптимизиране на теглото, изгаряне на мазнините, пречистване на задържаната вода и запазване на резултата.

1. Dietstar

IMG_0012

Това са таблетки, които спомагат намаляването на теглото, спомагат за храносмилането и намаляват абсорбацията на мазнини. Активните съставки на Dietstar са: екстракт от зелен чай, карамбола на прах, екстракт от киви, талус на кафяви морски водорасли на прах, екстракт от тамаринд и екстракт от черен пипер. Повече информация за състава може да прочетете в сайта на Slimcut. Опаковката съдържа 60 капсули, пият се по две на ден след хранене. Аз лично ги взимам на обед и след вечеря.

Моите първи впечатления от таблетките са добри. Не усещам подтискане на глада или зачестено ходене до тоалетната, което е често срещано при повечето продукти за остлабване. Таблетките нямат някаква специфична миризма, което е много добре, за по-чувствителните хора като мен.

2. Drainer Drink

IMG_0035

Това е разтворима напитка, която помага за пречистването на организма, бори се със задържането на излишни течности и също така помага за контрола над теглото.

Активните вещества на Drainer Drink са : изсушен чрез пулверизация сок от корен на черна ряпа, екстракти от сарсапарила, котешки мустачки и глухарче.

В опаковката има 10 сашета. Едно саше се разтваря в един литър вода и се пие през продължението на деня. На опаковката пише, че може да се пие всеки ден, но аз предпочитам да го консумирам веднъж на 3-4 дни. Разтворена напитката има вкус на студен чай от праскови. Ако го разтворите в студена вода е наистина освежаваш и изпиването на един литър от него не е никакъв проблем.

3. Fat Burner Drink

IMG_0055

Това също е разтворима напитка, която спомага за изгарянето на мазнините и повишава енергията. Fat Burner Drink на Slimcut съдържа : екстракти от гарциния, гуарана, зелен чай и джинджифил, калций и L-карнитин.

Опаковката съдържа 15 сашета. Могат да се приемат 1-2 и се разтварят в чаша вода. Това е любимият ми продукт от гамата, защото усещам действието му веднага. Пия го преди тренировка/физическо натоварване, за да имам повече енергия, разбира се и потенето се увеличава, което ми показва, че работи. За мое съжаление има лимонов вкус, за някой хора ще е прекрасна освежаваща напитка, но аз ненавиждам всичко лимоново. За щастие се пие само една чаша и мога да го преживея.

4. Weight Management

IMG_0046

Това е допълващ продукт в серията Slimcut, фокусиран върху запазване на постигнатите резултати и избягване на йо-йо ефекта, ускорява метаболизма и повишава енергията.

Активните му съставки са: Fiit-ns плодови екстракти и концентрати (ниацин, кофеин) и екстракт от горчив портокал.

Таблетките пак са 60 и стигат за 30 дни, приемат се по една два пъти на ден след хранене.

Таблетките се взимат за поддържане на резултатите постигнати с другите продукти, правилното хранене и тренировките.

Знаете, че мразя диети, но се опитвам да заменя шоколадите с плодове. Тренировките ми са главно дълги разходки с куче и дете, но за щастие Slimcut имат и примерни тренировки, които можете да видите ТУК и ТУК.

DSC_9288

Скоро ще пиша и за първите постигнати резултати.

П.С Тъй като поради пътувания и други премеждия публикацията закъсня, мога да споделя, че виждам ефект и съм много доволна от напредъка си.

DSC_9299

Предполагам, можете да забележите разликата и в OOTD постовете ми.

_AGP8747

Скоро ще има подробна публикация.

Няма коментари