Vital Concept BURN

Искам да ви запозная с fat burner-а на Vital Concept. До сега не бях взимала хранителни добавки от този тип, но винаги са ми били интересни. Веднъж си купих подобен продукт на друга марка, но не можах да се насиля да го взимам, защото имаше повече от ужасен аромат. Няма какво да се лъжем, съвсем скоро ставам на 30, не се храня здравословно, а главно с тестени и сладки неща, раждала съм и всички тези фактори спомогнаха за качването на няколко нежелани килограма. Метаболизмът ми не е това, което беше когато първата цифра на годините ми започваше с 1 и когато ми предложиха да изпробвам този продукт веднага казах ДА.

Сега малко за самият продукт:

BURN е с натурална формула за изгаряне на мазнините + Гуарана, подпомага изгарянето на натрупаните мазнини и намалява теглото, намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите и има положителен ефект срещу газове и подуване. Освен това продукта не съдържа лактоза, подходящ е за вегани, няма глутен, гмо и доста други неща, които мен не ме плашат като цяло.

3

4

Продуктът съдържа хлорогенна киселина, фолиева киселина, Витамин B2 , кофеин, плодов екстракт, екстракти от Акай, бял чай и от зърна на зелено кафе, както и разтворими какаови фибри.

По-подробна информация можете да прочетете в сайта на Vital Concept, който е изключително добре подреден и подробен.

Започнах да приемам таблетките (по две на ден) сутрин, след което изчаквах 20-тина минути и започвах 40 минутна тренировка. Всеки ден сменях тренировката си, първия ден кардио, след това ръце, корем, следващия ден крака и дупе. Почитател съм на програмата 21 days Fix и ако търсите не много натоварващи тренировки, ви я препоръчвам горещо.

За хранителен режим - никакъв. Няма сила на земята, която да ме накара да се откажа от сладкото и тестеното. Просто не мога да търпя диети и смятам, че животът е твърде кратък, за да се лиша от парче шоколадова торта, когато ми се прииска.

Още след първото приемане на BURN усетих много повече енерния и успях да направя всички кардио упражнения без да умра или да се откажа, защото не мога повече, което си е голямо постижение. Освен повечето енергия и издръжливост, имаше ужасно много потене, а потта са сълзите на мазнините, които се горят.

Всичко прекрасно, страшно се радвах на продукта, правех си упражненията без проблем, потях се като прасе и така една седмица. След това дойде месечният ми цикъл, болеше ме и си казах, че ще пропусна една тренировка, после ме заболя и гърлото и реших да си почина няколко дни и така ме хвана мързела и прекратих упражненията всеки ден.

Въпреки мързела ми, продължих да взимам фет бърнъра преди сутрешната разходка с кучето ми. Обикаляме парка по няколко часа сутрин и вечер. Благодарение на продукта можех да му смогвам и дори да го изморявам, което не е лесно с едно хъски. Разходките ни се удължиха и заместих упражненията с много ходене.

И така за 30 дни успях да сваля 2 килограма и половина без упражнения, а само с разходки на куче и тичане след дете. Сигурна съм, че ако се бях стегнала и бях продължила с упражненията, щях да съм свалила минимум 5 килограма и щях да имам плочки.

Въпреки липсата на постоянство от моя страна, усетих видима разлика с продукта и го препоръчвам с две ръце.

Като цяло влиянието му върху мен беше - да ми дава значително повече енергия и издръжливост, потях се доста повече ( което за мен не е голям проблем, защото аз се потя минимално и в най-големите жеги), не усетих разлика в апетита си, може би леко се намали, но може да е и от голямото затопляне на времето.

Получавате 60 капсули, които стигат за 30 дни на цена 42,83 лв. Със сигурност е продукт, който бих купила отново и отново, защото има осезаем резултат.

Ето и снимки преди и след:

ПРЕДИ:

Ръст: 170 см

Килограми: 57,8

Гръдна обиколка - 88 см

Талия - 64 см

Ханш - 93 см

Обиколка бедро - 49 см

Обиколка бицепс - 24 см

predi1

predi2СЛЕД:

Ръст: 170 см

Килограми: 55,1

Гръдна обикола - 86 см

Талия - 61 см

Ханш - 91 см

Обиколка на бедро - 47 см

Обиколка бицепс - 23 см

sled1

sled2

( Съжалявам за лошото качество на снимките, но имах проблеми с фотоапарата си, после и захранването на лаптопа ми изгоря...и снимките са правени с телефон)

Определено има какво още да се желае по тялото ми и още доста за стягане, така че, моля без обидни коментари.

Продуктите от този тип действат различно при всеки, но аз съм изключително доволна и го препоръчвам и съм сигурна, че дава невероятни резултати в съчетание с редовни тренировки.

Няма коментари