OOTD: От любов към живота

Кампанията на Avon срещу рака на гърдата продължава и през 2016 година. Продължава работата с Фондация 'Една от 8' и набирането на средства за общия им проект 'Бъди до мен', за да може да се осигурят психологически и юридически консултации, групи по взаимопомощ за жени с рак на гърдата и техните семейства, практическа подкрепа, както и безплатни прегледи за рак на гърдата.

Тази година във фокуса на кампанията стои най-топлия жест - прегръдката. Думата прегръдка символизира грижата ни за жените, борещи се с рака на гърдата - близо 46 000 жени в България. Всяка жена има нужда от прегръдка, а всяка осма има още по-силна нужда от нея, защото се бори с рака на гърдата.

Специално за България е създаден шала 'От любов към живота'- елегантен пролетен (шифонов) шал в три различни десена. Всяка дама може лесно да подбере за себе си или подарък - различните варианти пасват на различните вкусове, носят много пролетно настроение, а нежните цветя напомнят за оптимизма, с който всички ние се борим с болестта. Като всеки един благотворителен продукт от розовата серия на Avon, 100% от печалбата на всеки продаден шал също се заделя за благородната кауза.

Основното събитие от кампанията тази година е Походът срещу рака на гърдата, който ще се проведе на 4 юни от 11ч. в Южен парк (голямата поляна до вход откъм бул. Витоша)

_AGP7135

_AGP7155

_AGP7159

_AGP7162

_AGP7173

_AGP7178

_AGP7190

Шал: Avon

Тениска: House

Дънки: Terranova

Сако: H&M

Обувки: Adidas (купувани са преди десетина години)

Чанта: New Yorker

Снимки: Antonia Glaskova

Няма коментари