Scholl Velvet Smooth - Автоматична пила за стъпала с диамантени кристали

Аз съм от хората, които се сещат да се грижат по-активно за стъпалата си, чак когато дойде сезона на отворените обувки. Автоматична пила за стъпала с диамантени кристали Scholl Velvet Smooth е истинско спасение бързо да се сдобиете с мека и гладка кожа и с удоволствие да носите любимите си сандали.

IMG_9041

Пилата е изключително лесна за употреба и е много удобна.

IMG_9055

Уредът се включва с едно завъртане. А ролковата глава се сменя много лесно.

IMG_9056

IMG_9061

След като пуснете пилата, плъзгате уредът по загрубялата кожа, която трябва да е суха, без да натискате много. Пилата нежно отстранява мъртвите клетки и прави кожата гладка. След употреба измивате стъпалата си и нанасяте хидратиращ крем.

IMG_9080

Диамантената ролкова глава може да се отстрани и измие след употреба. Самият уред не е водоустойчив и работи на батерии. Можете да го почистите с мокра кърпичка.

IMG_9033

Благодарение на сменящите се глави, пилата може да се използва от цялото семейство. И аз и майка ми сме страшно доволни от резултатите. Лично аз никога не съм имала проблем с напукани или прекалено груби и сухи пети, но след употребата на уреда има видима разлика. Самите ролки са много нежни и не знам дали биха се справили със силно загрубяла кожа, но при мен и майка ми вършат идеална работа.

IMG_9029

Няма коментари