Любимите ми аромати за пролетта и лятото

През топлите дни предпочитам по-леките аромати. Голям почичател съм на всеки парфюм, който ухае на бели цветя (момини сълзи, жасмин и т.н.)

До сега използвах Thierry Mugler Alien Eau Extraordinaire , но след като се затопли преминах на по-леките аромати.

2

Един от предпочитаните ми пролетни аромати е Dita Von Teese Fleur :

4

Подарък ми е от една много скъпа приятелка. Ухае на люляк, лилия, сандалово дърво... Много женствен, не е натрапчив и е траен. Разбира се, това че е лилав и е създаден от любимата ми Дита са други негови плюсове.

Най-любимото ми цвете и аромат като цяло е момината сълза и винаги съм в търсене на нов парфюм с такъв мирис. За това не е изненадващо, че включвам Muguet en Fleurs на Yves Rocher.

3

Мирише изключително леко, свежо и нежно, но за съжаление на моята кожа не е особено траен.

Най-новата ми придобивка и любов е Eternity на Calvin Klein.

5

Купих си го на сляпо от сайта http://fragrances.bg/ . Търсих си нов лек флорален аромат и след доста проучване се спрях на Eternity, а и в сайта имат прекрасна промоция - цената на парфюма, в разфасовка 100мл е 49 лева, просто е без опаковка, която така и не ми трябва.

Парфюма ухае на карамфил, момина сълза, лилия и още доста неща, които не мога да доловя. Едновременно е лек, с чист аромат, но и е много траен.

6

Като цяло, не обичам да поръчвам парфюми от онлайн магазини, заради риска от имитации, но с две ръце ви препоръчвам http://fragrances.bg/ . Много са коректни, парфюмите са оригинални, обслужването е прекрасно, получих парфюмът на следващия ден, а и имат прекрасни промоции.

Няма коментари