Лентички за избелване на зъби PearlDent

Благодарение на прекрасната Поли ( PolinaSofia) имах възможността да изпробвам новите лентички за избелване на зъби - PearlDent. Никога до сега не съм използвала каквито и да е методи за избелване на зъби, освен паста с избелващ ефект и наистина ми беше интересно да пробвам.

IMG_8577

IMG_8586

В кутията има 14 пликчета с лентички (една за горните и една за долните зъби), които стигат за пълния курс на избелване - две седмици.

IMG_8588

IMG_8589

IMG_8795

В опаковката има и много подробно и разбираемо упътване.

IMG_8598

Лентичките са изключително лесни за нанасяне. След поставяне, трябва да се стои с тях един час. Не съм имала никакви проблеми - нито раздразнение на венците, чувствителност на зъбите или каквото и да е друго оплакване. Всичко е бързо и лесно. За да е най-добър резултатът при мен, по време на тези две седмици не съм пушила, пила кафе, вино, кола или каквото и да е било съдържащо оцветители, които могат да повлият на ефекта на лентичките. Използвах обикновена четка и паста за зъби. Като цяло имам чувствителни зъби и имам проблем с кървящи венци, но лентичките не ги раздразниха нито веднъж.

Резултатът видях още след първото използване.

Снимки ПРЕДИ употребата на лентичките:

predi1

predi2

predi3

СЛЕД PearlDent:

sled1

sled2

sled3

Мисля, че на снимки не се забелязва толкова, но аз самата видях огромна разлика, а и няколко човека ми казаха, че зъбите ми са много по-бели.

Белите зъби, наистина дават по-голяма самочувствие. Препоръчвам лентичките на всеки, който иска да изветли зъбите си с 1-2-3 тона, бързо, лесно, без болка и много пари.

Можете да прочетете и подробния пост на Поли за лентичките - ТУК.

Можете да поръчате лентичките от сайта на Pearl Dent - http://pearl-dent.bg/

В рамките на 4 седмици имате възможността да използвате специален промокод - MIRSEA и ще можете да закупите лентичките на промоционална цена от 44 лева.

Няма коментари