Модата при обувките пролет/лято 2015, представена от Deichmann

Имах удоволствието да присъствам на едно прекрасно събитие, организирано от Deichmann. На него, по много приятен и интересен начин ни представиха новата колекция за пролет/лято 2015.

ghfhg

nbnbnbnbnbnbn

134_deichmann

Ето кои са новите тенденции при обувките, според Deichmann:

- ЧЕРНО & TOKЧЕТА: Дори и в горещите дни не можем да се лишим от черното! Класическият цвят, съчетан с летни и секси високи токчета придава на крака фин силует.
- РАВНИ & СПОРТНИ: Триумфът на равните модели продължава и тази година! Супер удобните леки обувки, както и равните спортни модели, са представени в изключително цветово разнообразие.
- ЛЕТНИТЕ ФАВОРИТИ: Топ-моделите за лятото могат да се опишат с няколко думи: черно, бяло, флорални мотиви, еспадрили, корк и клиновиден ток, морски стил и секси токчета.
- НЕБРЕЖЕН ШИК: През лятото, това е най-предпочитаният и красив стил. Той, разбира се, винаги върви ръка за ръка с много декоративни елементи върху сандалите, които подчертават естествената красота на крака.
- САНДАЛИ: Кой не си мечтае за топлите слънчеви лъчи и разходка по плажа? С новите любими сандали за най-горещите дни, със сигурност няма да ви липсва лятно настроение!
- ЕСПАДРИЛИ: Сигурно някои още си спомнят техния триумф през 70-те - всички носеха еспадрили... Сега те отново завладяват модния свят.
- МЕКИ ЦВЕТОВЕ: Истинска радост за окото са актуалните за сезона цветове от силната гама на синьото или тюркоаза, които сега не са ярки и наситени, а излъчват мекота и нежност. Тези
нюанси са особено шик при моделите от велур.
- МОРСКИ СТИЛ: Готови за круиз! Познатият ни вече стил отново акостира в лятната мода.
Най-популярна е комбинацията между синьо, бяло и червено, особено на райе!

Ето и някои от любимите ми модели:

dei_1_240_077

dei_1_240_049

dei_1_210_057

dei_1_170_056

dei_1_102_016

dei_1_100_090

dei_1_100_082

dei_1_100_075

dei_4_100_069_blackbeige

Shoe Parade

Можете да разгледате цялата колекция на сайта на Deichmann. Вие имате ли си фaворити и кой е предпочитания от вас модел обувки през пролетта и лятото?

Няма коментари