Хайде да се видим - aspects|of|color party!

Здравейте приятели!

Много от вас знаят за проекта ми с Антония Гласкова наречен aspects|of|color. Направихме календар с 12 подбрани снимки, които носят магията на 12-те месеца. Можете да прочетете още за календара - ТУК.

teaser-1270x758

С Антония подготвяме парти за пускането на календара в столичния клуб Neu!Berlin, датата е 13.12. /събота/ от 20:00ч., вход: СВОБОДЕН <3

Имаме честта да ни гостуват вълшебните ръце на 'Работилничка за сладки моменти', където на място ще можете да се докоснете до невероятно вкусната им магия.
Освен това, имаме голямото удоволствие да ви представим добре познатите на софийската клубна сцена майстори зад пулта - DJ T.A. и DJ Pop CoЯе, които ще се погрижат за страхотното ви музикално настроение!
Не на последно място, част от невероятните модели вдъхновили живот на проекта, ще бъдат сред гостите и също ще раздават автографи и усмивки! <3

Ще можете да закупите календар на място.

Но не спираме до тук. Приготвила съм и подарък-изненада, за която ще има томбола. Всички закупили календар могат да напишат името си на листче и да участват. В полунощ ще теглим победител.

Това е линка към събитието:
https://www.facebook.com/events/1521947068056591/

Много ще се радвам да дойдете и да се запознаем <3

Ето и линк към гостуването ни в Некст ТВ:

http://vbox7.com/play:d821aa5b70

Няма коментари