"Напомня ти една дама!" със SNB Professional и лака Росен

През месец ноември SNB подема нова инициатива 'Напомня ти една дама!'. С нея се насочва вниманието към превенцията на рака на простата. Всяка година 1000 нови случая на това заболяване се регистрират в България, а един от най-големите проблеми у нас, е късното диагностициране. След 40 - годишна възраст годишният целенасочен профилактичен преглед е задължителен. Важно е да се знае, че съществува голяма взаимовръзка между възрастта и развитието на рак на простатата.

Символ на световната кампания Movember е мустакът, който мъжете трябва да поддържат през целия месец ноември, като така показват своята солидарност и напомнят на приятелите си, че не бива да пропускат своя годишен профилактичен преглед. Инициативата 'Напомня ти една дама!' на SNB, както можете и сами да се досетите, също носи мустачки, но не върху лицето, а мустачки, изрисувани върху ноктите. ТУК можете да видите стъпка по стъпка как бързо и лесно можете сами да украсите маникюра си с тях през ноември.

Аз разбира се притежавам две леви ръце и ми беше трудно да нарисувам мустак дори и на изкуствен нокът:

IMG_5486

Но въпреки провала ми с рисуването на мустачки поне мога да ви покажа красивия лак с името Росен.

IMG_5422

Той е в прекрасно бледо лилаво с много фини сребърни частици. Не е нужно да ви казвам, че беше любов от пръв поглед. Самият лак не е много покривен, но за мен не е проблем. Един пласт дава красив блясък и лек лилав оттенък, който би седял прекрасно и като топ лак върху тъмна основа. За пълно покритие ви трябват 2 плътни слоя или 3 тънки.IMG_5461

IMG_5443

IMG_5439

Лаковете на SNB Professional са с много удобни, по-дебели четки.

IMG_5500

Тъй като се провалих в рисуването на мустачки, заложих на по-едър лилав и сребърен брокат на върховете на ноктите.

IMG_5474

IMG_5432

Наистина много красив цвят, траен е, а и изсъхва бързо.

Няма коментари