"Напомням ти, защото е важно" със SNB Professional и лака Валентина

Октомври е месецът на розовото. И аз и SNB Professional искаме да ви напомним, че ракът на гърдата е лечим в над 97% от случаите и да не забравяте профилактичните прегледи.

SNB Professional подариха на няколко блогърки прекрасни розови лакове, носещи посланието "Напомням ти, защото е важно". От многото красиви розови нюанси, аз се спрях на Валентина, главно заради името му. Свекърва ми се казва Валентина, а и свързвам името с любов, заради Свети Валентин. Валентина е жената, която е родила и отгледала любовта на живота ми и ви насърчавам от любов към самият живот да посещавате мамолог редовно и да си правите профилактични прегледи.

Ето и красивата Валентина на SNB Professional - розов корал, от който струи нежност и женственост.

IMG_4485

IMG_4490

IMG_4497

IMG_4499

Лакът се нанася изключително лесно, заради удобната широка четка.

IMG_4558

Два слоя дават прекрасен наситен цвят. Лакът е изключително лъскав и изсъхва сравнително бързо. Другите лакове на марката издържат на ноктите ми цяла седмица, ако използвам основата и топ лака на марката.

Реших да добавя розовата панделката - международният символ на борбата с рака на гърдата на безименият си пръст на лявата ръка. Спрях се на розов брокат и точно на този пръст, защото съм чувала, че само там има вена, която отива директно към сърцето. А борбата с рака е тема, която е близка до сърцето ми.

IMG_4523

IMG_4509

IMG_4514

IMG_4520

IMG_4531

IMG_4536

IMG_4564

IMG_4574

Няма коментари