Изглеждай ослепително в първия си работен ден след дългата лятна почивка с Avon #YouMakeItDaring

Avon отправи предизвикателство към няколко блогърки да ви предложим грим за първият работен ден след лятната почивка. Трябваше да използваме новата спирала за обем Big & Daring и червило Ultra Color Bold Lipstick.

IMG_2780

Първо искам да ви представя на кратко мнението си за продуктите.

IMG_2791

Опаковката на червилото е от пластмаса, но е качествена и се затваря добре. Много ми харесва прозрачното прозорче през което можеш да видиш цветът.

IMG_2794

Моят нюанс е с името Rapid Rose.

IMG_2801

IMG_2824

Цветът е много приятен корал.

IMG_3777

Текстурата е кремообразна и се нанася лесно. Хидратира устните и е изненадващо трайно.

IMG_2858

IMG_2869

А сега за спиралата. Тя е с най-любимите ми четки - с косъмчета, голяма и извита. Този тип четки не са за всеки, но са моят фаворит, защото разделят добре миглите, поради големината на четката спиралата се нанася на всички мигли с едно движение, а извивката на четката помага за извиването на самите мигли.

IMG_2805

Ето снимки със и без спиралата.

1

3

5

6

Спиралата е нанесане само на един слой и седи много естествено. Наистина е черна, много ми харесва ефекта, който има на долните ми мигли. Наистина придава обем, но ми се щеше да дава и малко повече дължина, където е и моя проблем, но все пак е volume mascara. През деня не се е ронила и въпреки че през слънчевите дни очите ми много сълзят, не се е размазвала.

Сега да преминем към съществената част - гримът за първият работен ден след почивка. Аз мисля, че той трябва да е минимален. Покажете тена си, хубавата си и отпочинала кожа. Не е нужно да отидете на работа с три пласта грим и да не могат да ви познаят. Тайната е да имате малко грим, но да излеждате сияйни, отпочинали и естествени.

Най- важното според мен е да покажете хубавата си кожа, което включва и сладките лунички причинени от слънцето. Не слагайте много покривен фон дю тен, а лек ББ крем или не толкова покривен фон дю тен. Ако имате торбички, тъмни кръгове или пъпчици сложете покривен коректор само върху тях. Така хубавата ви кожа ще се вижда, а недостатъците ще са прикрити. Сложете леко бронзант на скулите си, отстрани на носа и челото. Ако имате загар - малко златист хайлайтър ще изглежда прекрасно над скулите ви.

Не слагайте сенки за очи, рискът да оплескате нещо е голям или те да не останат прекрасни до края на работният ден. Вместо в сенките, вложете усилията си в хубава кожа и/или очна линия. Погрижете се и за веждите си. Можете да сложите молив с телесен цвят (или бял) във вътрешната част на окото, за да изглеждате по-отпочинали.

8

Малко спирала, която да не е напластена и да седи естествено и сте готови. Ако искате малко цвят заложете на червило. Ето и моето предложение със спиралата Big & Daring и червилото Ultra Color Bold Lipstick:

IMG_2917

IMG_2880Ако червилото е прекалено наситен цвят за работното ви място можете да го попиете със салфетка и се получава лек приятен матов корал.

IMG_2939

Не забравяйте да следите страницата на Avon Bulgaria, за да видите предложенията на другите блогърки. А ТУК, можете да гласувате за гримът, който ви е харесал най-много.

П.С. Знам, че веждите ми са много лилави, но просто бях в такова настроение :)

Няма коментари