ODABAN антиперспирант спрей

Спреят против изпотяване е антиперспирант и докато дезодорантите се борят срещу миризмата и затова се използват често, антиперспирантите съдържат активни съставки срещу самото изпотяване, като намаляват потенето в зоните, където се нанасят. Това предотвратява развитието на бактерията причиняваща неприятна миризма. Използват се по-рядко.
Още за: ОДАБАН СПРЕЙ ПРОТИВ ИЗПОТЯВАНЕ 30 мл. (ODABAN ANTIPERSPIRANT 30 ml.), цена и информация - ТУК.

Можете да прочетете всичко необходимо за продукта в линка горе. Тук ще напиша само моите впечатления.

Ще започна с опаковката. Тя е удобна и лека. Тъй като и дупката от която се пръска спрея е бяла, успях по невнимание да се опръскам в очите, така че внимавайте.

IMG_1191IMG_1183IMG_1171

Като цяло нямам проблеми с прекомерно потене в областта на мишниците. Използвах спрея там само веднъж и то скоро след епилация (което изрично пише да не се прави) и изпитах лек сърбеж 1-2 дни, но потенето ми се сведе до 0. Дадох на мъжът ми да го ползва (той се поти доста обилно) и мога да кажа, че ефекта дори след едно пръскане беше невероятен. Аз лично го ползвам само върху краката си, защото през лятото се потят доста и се плъзгат във всичките ми отворени и високи обувки. А стърчащите пръстчета извън обувката нито е красиво, нито комфортно. Този спрей наистина ме спаси и без притеснение мога да нося отворени високи обувки.

IMG_1165

И аз и мъжът ми продължаваме да го ползваме с удоволствие и със сигурност бихме го купили отново.

Количеството е 30 мл, но продуктът е наистина икономичен и това количество стига между 6 и 12 месеца; цената е около 30 лева и може да го намерите в аптеките.

Ако имате проблеми с излишно потене на крака, длани,мишници, наистина ви го препоръчвам с две ръце.

Няма коментари