Essence Road Trip

Накратко да ви покажа нещата, които си взех от новата лимитирана серия на Essence - Road Trip. Взех си само три неща, защото те ми бяха най-интересни.

Ще започна със сладкото несесерче с мини четки.

IMG_1890

IMG_1763

То съдържа три четки, огледало и пинсета.

IMG_1774

IMG_1772

Несесерчето е супер сладко, малко и удобно. Притеснявам се само, че най-вероятно ще се цапа лесно. Четките са с доста ниско качество, но вършат по-добра работа от това да използвате пръстите си за да се гримирате. Пинсетата обаче е доста добра и захваща и най-късите косъмчета. Всички знаем, че е трудно да се намери хубава пинсета и то на добра цена.

IMG_1912

Към комплекта бих добавила и едно обикновено апликаторче за сенки и бих могла да се справя с грима си в движение. Цената е 8.59 лева. До някъде си заслужава, заради сладкото несесерче с огледало и добрата пинсета.

Друга покупка от колекцията е мини термо лак. Много харесвам лаковете с този ефект и се надявам скоро повече марки да ги произвеждат.

IMG_1788

Долкото знам, за да видите най-добре термо ефекта от такъв лак, трябва да го нанесете на дълги естествени нокти и да не е през най-горещите месеци, защото тогава температурата е равномерна почти по целия нокът. В момента поддържам моите нокти къси и не мога да преценя как седи лакът реално, но си експериментирах с изкуствен. Ето лакът на два слоя при стайна температура около 27 градуса:

IMG_1805

Ето как изглежда след потапяне в ледена вода:

IMG_1817

На студено лакът става по-кафеникъв, неутрален цвят.

Във вряла вода:

IMG_1822

От топлината лакът става по-оранжев.

А ето как изглежда целият нокът потопен в гореща вода, а връхчето в студена:

IMG_1824

IMG_1847

Лакчето е 5 мл и струва 3.89 лв.

Последната ми покупка е балсам/червило за устни:

IMG_1782

IMG_1776

IMG_1857

IMG_1864

Цветът е прекрасен, сравнително траен, нанася се много лесно и прецизно, заради заострения си връх, има прекрасен блясък и хидратира устните. Единственият ми проблем с продукта е размера - за 4.29лв. получавате едва 1,68 грама ( Стандартните пълноразмерни червила са по 4-5 мг). Наистина е много удобно за ползване и практично за носене в чанта, но ми се струва, че цената му е като на пълноразмерно червило на марката, а не като за мини продукт.

Ето как седи на устни:

IMG_2041

IMG_1998

Можете да намерите серията във верига магазини ДМ.

Вие харесахте ли си нещо от тази лимитирана серия?

Няма коментари