Матиращи листчета Beauty Made Easy

В секундата щом открих магията на матиращите листчета, винаги нося една опаковка в себе си. През лятото се потим повече и носим висок слънцезащитен фактор, който кара лицето да лъщи след известно време. Вместо да натрупвате пудра или фон дю тен върху излишното омазняване, можете да използвате едно матиращо листче, което абсорбира омазняването и матира кожата. Матиращите листчета са истинско спасение, ако не искате да лъщите или да натрупвате тонове грим за да поддържате кожата си по-матова.

Матиращи листчета на Beauty Made Easy са новите ми любимци. Опитвала съм листчетата на Essence, такива за левче от китайския магазин, както и една по-скъпа марка, на която не помня името. Цената, количеството и качеството на матиращи листчета на Beauty Made Easy са прекрасни. За около 5-6 лева получавате 80 броя листчета, които ще ви стигнат за доста време.

IMG_1211IMG_1238IMG_1249

Предлагат се в две разновидности - универсални и антибактериални. Няма разлика в абсорбиращите им способности, но аз лично харесах антибактериалните малко повече, просто заради идеята, че са антибактериални.IMG_1222IMG_1236IMG_1217IMG_1229Ето какво представлява едно листче от антибактериалните:

IMG_1256Като цяло не харесвам хартиените опаковки, за този тип продукт, но тази на Beauty Made Easy се затваря добре и няма шанс листчетата да се разпръснат в чантата ви, както ми се е случвало.

Опитах се да снимам преди и след, но все още не съм отработила да се снимам сама с новия си апарат. Така че извинете ме за ужасните снимки, но поне можете да придобиете лека представа.

Преди:

IMG_1491Това е гримът ми след около 3 часа след нанасяне на ББ крем и пудра.

Снимка след матиране с едно листче:

IMG_1512Листчето ми стига да матирам цялото си лице, а не само Т-зоната. За съжаление се налага да матирам цялото си лице, защото ББ крема, който ползвам в момента започва да лъщи ужасно. В издирване съм на по-добър ББ крем или комбинация от слънцезащитен крем и фон дю тен, но за щастие мога да разчитам на матиращите листчета.

Матиращи листчета Beauty Made Easy можете да намерите в аптеките, онлайн, както и в повечето магазините, които предлагат продукти от вносителя Додис.

Няма коментари