SNB скраб с хималайска сол и гуава

Ексфолирането на кожата е много важно, най-вече през лятото, за да имате равномерен тен, кремовете ви за тяло и слънце защита да попиват по-добре, да не се появяват подкожни косъмчета, кожата ви да е гладка и сияйна. Скрабовете съдържат твърди частици, които помагат да премахната мъртвите клетки по кожата, за да направят място на новите, свежи такива. Ако имате нежна или чувствителна кожа трябва да изберете скраб с по-малки и нежни частици, защото ако ексфолирате прекалено можете да нараните "новата" кожа, която се крие под мъртвите клетки.

Днес ще ви запозная в новият си фаворит сред пилингите за тяло - SNB скраб с хималайска сол и гуава.

IMG_8864

Опаковката е стандартна пластмасова кутия и съдържа 300мл продукт.

IMG_8791IMG_8807

Пилингът мирише невероятно, много свежо и бих казала, че мирише леко и на сладко манго.

IMG_8820

Ексфолиращите частици са изключително нежни. Толкова нежни, че когато го опитах за пръв път, си казах, че няма да свърши никаква работа, защото другите пилинги които съм опитвала са били доста по-груби.

IMG_8834

IMG_8842

За моя изненада се оказа, че греша и макар че е изключително нежен, скрабът ексфолира много добре. След употреба кожата ми е изключително нежна. Ползването на продукта е изключително приятно, заради консистенцията и аромата.

Продуктът не е течен и лесно можете да загребете нужното ви количество под душа и да не се притеснявате, че ще изтече през пръстите ви.

IMG_1158

Точно заради по-твърдата консистенция на пилинга, той се нанася много лесно. Частиците хималайска сол не дерат кожата въобще. При нанасяне се носи свеж аромат и започва да се усеща и солената миризма, която мен лично ме кара да си представям как пия студен свеж коктейл до морето. След употреба кожата ми не се чувства суха или опъната, което ми се е случвало с други продукти.

Ако търсите наистина нежен пилинг и обичате свежите миризими, скрабът на SNB с хималайска сол е за вас. Можете да си го купите за 15 лева от сайтът им.

Няма коментари