Bioderma Sensibio Tolerance+

Дойде време да си поговорим и за новият крем за чувствителна кожа на Биодерма. Използвам го вече около месец и спокойно мога да изкажа мнение.

IMG_8954

Ще започна с опаковката. Продуктът е 40 мл (стандартно количество за крем за лице) и е в удобна опаковка с помпа. Помпата е специално проектирана за да не допуска бактерии в крема.

IMG_8745

Опаковката е удобна и практична. Важното е съдържанието.

Кремът е много лек и е идеален за лятото.

IMG_8749

Нанася се лесно и попива бързо, без да оставя кожата мазна.

IMG_8760

Кремът се разбира прекрасно с различните ми фон дю тени и ББ кремове.

Видях резултат от самият крем още след първите дни на употреба. Кожата ми стана доста по-гладка и просто има по-здрав вид, мисля че и зачервяването на определени места по кожата ми е намаляло значително. Т-зоната ми не се омазнява толкова бързо и имам чувството, че кожата ми е еднаква по цялото лице, а не все едно съм сглобена от човек с мазна, човек със суха и човек с нормална кожа.Друго което ми направи впечатление е, че по "онова време " на месецът този път кожата ми не реагира така бурно на хормоните. Обикновено ми излизат доста пъпчици и чувствам кожата си по-неравна, но този път нямах почти никакви подобни прояви. Не мога да съм 100% сигурна, че е от крема, но все пак...

От години ползвам мицеларен разтвор на Биодерма за да почиствам лицето си и го обожавам, сега имам и крем, който да се допълва с него.

IMG_8916

Препоръчвам на всички с чувствителна кожа да опитат този крем, дори и на тези, които не знаят, че кожата им е чувствителна, а просто я мислят за проблемна. Цената на крема е около 35 лева и можете да го намерите в аптеките. Кремът е икономичен и се ползва два пъти на ден, при мен замени дневния и нощния ми крем.

IMG_8597

Няма коментари