Veet Easy Wax – система за топла кола маска в домашни условия

Veet България ми изпратиха този продукт за ревю.

Случвало ли ви се е приятелките ви да ви направят изненада и да резервират ден за глезене в СПА център? Случвало ли ви се е приятелите да ви съобщят, че още утре тръгвате за морето? Или пък нямате време да резервирате час за козметик, но искате професионални резултати, които ще направят кожата ви гладка за по-дълго време?

Без значение от ситуацията, сега имате перфектния продукт за неочаквани ситуации.

Veet EasyWaxTM електрическа система за топла кола маска е лесна за употреба и осигурява резултати като след професионален козметик. Изработена със същите съставки, както и восъка в салоните за красота, премахва късите косъмчета от корена, а кожата е гладка в продължение на до 4 седмици. Формулата съдържа съставки, подходящи за всеки тип кожа и може да се използва дори за чувствителна кожа.

Новият комплект предлага 3 основни предимства: перфектна температура за кожата, за вашия комфорт, чисто и равномерно нанасяне на идеален слой, за да покрие дори и най-късите косъмчета и накрая, но не на последно място перфекти резултати без да оставяте бъркотия след себе си.

Veet Easy Wax комплектът включва Самонагряващо устройство с капачка, Поставка за устройството, Електрически кабел, Пълнител восъчна полка 50 мл за употреба върху ръце и крака, 12 ленти и 4 влажни кърпички Veet за финално почистване. Това е всичко, от което се нуждаете за професионална кола маска, наслаждавайки се на комфорт и уединение.

За да задоволим всички нужди, тази година пуснахме на пазара и Veet Easy Wax малък roll-on пълнител за бикини зона и подмишници

Veet Easy Wax серията включва: Veet Easy Wax система, пълнител за крака и ръце и специален roll on пълнител за бикини зона и подмишници.

Кола маската с Veet Easy Wax е прост и ефективен процес, осигуряващ високо ниво и условия на хигиена и професионални резултати у дома.

Ето какво съдържат и нагледно комплектите:

IMG_7525IMG_7557Ще започна с дизайнът на самия уред.

Той е в запазените на марката бяло и розово, стилен и ненатрапващ. Самият уред е много лек и удобен за ползване. На гърба на кутиите има и подробно упътване, за тези, които до сега не са си правили кола маска:

IMG_7497Ето гърба и на филъра за бикини зоната:

IMG_7492Разликата на двата филъра е, че този за крака е с по-широка ролка и восъкът е розов, а този за бикини зоната е с по-тясна ролка и е с восък за по-чувствителна кожа с аромат на бадем.

IMG_7570IMG_7549

Много ми харесва, че всичко е обяснено подробно и продукта е наистина лесен за ползване.

Като включите уреда, нежните листенца в основата на самият уред светват в червено, за да знаете, че е включен:

IMG_7541

Уредът е с удобна поставка и наистина целият дизайн е много приятен.

Ако сте като мен и нямате време, пари и изпитвате притеснение да занимавате непознати хора със собственото си окосмение- това е продуктът за вас! Аз използвах епилатор до сега, но той е доста по-бавен и болезнен, а и е шумен и дъщеря ми се плаши от него.

Но ето и резултатите със системата за домашна кола маска Veet Easy Wax. Хората, които са малко по-притеснителни и нямат желание да виждат телесно окосмение на други хора, могат да спрат до тук.

Включих уреда и изчаках около 30 минути, за да може да загрее равномерно восъка. На кутията пише, че необходимото време е между 20 и максимум 40 минути:

IMG_7531

Голям плюс на продукта е, че можете да махнете кабела, за да не ви пречи и самият уред ще поддържа идеална температура.

Ето кракът ми преди кола маската:

1

За моя радост имам доста рехаво окосмение по тялото и косъмчетата ми растат бавно.

Нанесох от топлият восък, който е в приятно розово и ухае нежно на нещо сладко и апетитно.

Самият восък е с наистина идеалната температура, не е горещ и няма да ви опари:

IMG_7671

След нанасянето на восъка, в посока на растежа на косъмчетата, слагате една от лентите и се уверявате, че е добре прилепнала за восъка:

IMG_7674

След това дърпате в посока срещуположна на растежа на косъмчетата:

IMG_7686

Болката при мен беше нулева, все пак съм свикнала на епилатор. Ето и какво беше останало по лентичката:

IMG_7697

Ето и снимка на крака ми след кола маската:

2

Имаше минимално зачервяване където бяха косъмчетата, но то изчезна много бързо. Тъй като моите косъмчета бяха малко и къси принудих мъжа си да ми даде да тествам продуктът върху него. Той самият беше доста любопитен дали наистина боли:

IMG_7707IMG_7714IMG_7718IMG_7724IMG_7740

За разлика от моите неговите косъмчета са дълги, гъсти и меки, а мойте бяха рехави, къси и по-твърди. Както снимките показват всички косъмчета бяха премахнати без проблем. Мъжът ми сравни усещането с махане на лепенка и каза, че не е усетил каквато и да е болка. След почистване на кожата с кърпичка от комплекта, лекото зачервяване изчезна и кожата стана още по-гладка.

С две ръце ви препоръчвам продуктът и мисля, че е на много приемлива цена. Самия уред, с филър за крака, ленти и кърпички е на цена около 50 лева, а пълнители, ленти и кърпички се предлагат отделно на цена около 15 лева. И разбира се един филър ви стига за повече от 1 употреба. Цената и голямото преимущество, че можете да правите всичко в уюта на собствения си дом, както и че уредът е красив и лесен за упоотреба правят този продукт наистина прекрасен.

IMG_7519

Няма коментари