Bioderma Sebium AI Correcteur

За да не ми се налага да обеснявам какво представлява продукта, прилагам снимки на опаковката му :

DSC03356

DSC03351

Ето и опаковката на самия продукт:

DSC03357Наистина се изумих колко добре е измислена - на самата капачка има отделение, където се намира зеления коректор и малко огледалце. Изключително удобно е за път и за вашата тоалетка, не се налага да търсите два отделни продукта. Много добре измислено и удобно.

DSC03364Зелетният коректор неутрализира червенината на кожата и пъпките, а самия тониращ крем, едновременно прикрива и лекува несъвършенствата.

DSC03488И коректора и самия крем са нанасят лесно и приятно. Продукта има добра покривност (поне за моите нужди). Не се усеща на кожата, до някаква степен след попиване се нагажда към собствения ви тен. След нанасяне усещам кожата си много по-нежна и гладка.

Използвам продуктът известно време и виждам подобрение в кожата ми- Т зоната ми не е толкова мазна и нямам толкова сериозни проблеми с пъпките по "онова време" в месеца..

Смятам, че е прекрасно за по-млади хора и за хора с лесно омазняваща се и проблемна кожа. Единственият недостатък за мен е цветът - в момента ми е леко тъмен (лятото би трябвало да ми пасва доста по-добре) и ми се налага да полагам малко повече усилия с продукта, като ползване на по-светла пудра, смесване със светъл фон дю тен и подобни. Но ако цветът ви пасва ви препоръчвам продукта с две ръце.

Цената е около 30 лева и като се има предвид, че това е коректор, крем за лице и фон дю тен, наистина си заслужава, особенно за младите хора, които имат проблемна кожа, а нямат нужда/желание да използват 1000 различни продукта.

Няма коментари