Avon Sport

Avon имат нова серия мъжки аромати и ни поканиха на едно приятно събитие по този повод.

Събитието се състоя в любимо мое заведение - Sense Roof Top Bar. Посрещнаха ни трима младежи и ни помолиха да си изберем една от три снимки.

DSC_2317

Аз избрах ръката. Всяка снимка отговаря на един от трите нови мъжки аромата. Проведе се забавна игра с награди в която трябваше да отгатнем името на избрания от нас аромат.

Лицето на новите аромати е Орлин Павлов.

DSC_1130Ароматите се казват - Bold Focus, Dynamic Fresh и Action Kick. Като жена мога да кажа, че и трите ухаят прекрасно.

Гледахме много приятно и интересно видео как са заснели снимките за AVON Sport и ни поговориха малко за самите парфюми.

IMG_6601Орлин е прекрасен избор за лице на серията.

IMG_6573После хапнахме, пихме кафе и си приказвахме сладко с другите прекрасни блогърки, които бяха на събитието и се радвахме на хубавата гледка.

IMG_65811След събитието, подариха на всички по един парфюм и рол он дезодорант от избран аромат. Мъжът ми се сдоби с Action Kick, прекрасен свеж аромат, идеален за пролетта и лятото.

IMG_6621Изчаках да ги използва няколко дни, за да може да изкаже някакво мнение. Трудно ми беше да изкопча някакво по- "блогърско" ревю, но каза, че му харесват, доволен е и "вършат работа". Аз като страничен наблюдател мога да кажа, че ароматът е траен, а дезодоранта регулира изпотяването и ухае приятно.

Благодаря на Avon за прекрасната сутрин <3

Няма коментари