Avon Anew Reversalist Complete Renewal Express Wrinkle Smoother

Това е един невероятен продукт, който ме измуми с действието си.

Ще започна от опаковката. Тя е от пластмаса, с огледална горна част, която се плъзга, за да имате достъп до самият продукт.

IMG_6289IMG_6286IMG_6279Като цяло опаковката ми харесва, единственият недостатък е че по огледалната част се забелязва всеки един отпечатък и лесно се замърсява, но все пак се почиства лесно и не е голям проблем. А и такъв тип огледало е доста удобно.

Първоначално като отворих кутийката си помислих, че продукта е под формата на пудра.

IMG_6280IMG_6624После останових, че е в по-твърда, но все пак кремообразна форма.

Продуктът е много приятен на докосване и е с лек телесен цвят.

IMG_6625В кутията му има и листовка с упътване.

IMG_6298Продуктът се нанася върху дневният ви крем или след фон дю тена ви и не се втрива, а се нанася с леки потупвания. Така той "запълва" бръчките и изравнява кожата.

IMG_6293Щом го опитах бях изумена, наистина възкликнах на глас. Това е чист Photoshop в красива кутийка. Никога не съм осъзнавала колко видни са станали първите ми мимически бръчки, преди да ги видя заличени. Кожата изглежда свежа, гладка и все едно е минала през прослувутата програма за обработка на снимки.

Не знам защо, но фотоапаратът ми не успя да хване напълно очевадните резултати.

Ето и "течният Photoshop", нанесен върху ръката ми. Мястото, което изглежда не на фокус или претърпяло "Blur" е с нанесен продукт. Кожата изглежда все едно няма пори или каквито и да е гънки.

IMG_6942IMG_6935Тъй като не ме бива в "селфита", а и нямам чак толкова видими бръчки взех мъжа си за модел. Той има видими мимически бръчки на челото. Нанесох от вълшебният продукт в едната половина на челото му:

IMG_6690IMG_6674А когато ползвате продукта върху вече нанесен грим резултатите са още по-впечатляващи.

Ефекта се задържа дълго време, при мен до махането на грима вечер, но ако сте на важно събитие където ще ви снимат - бал, сватба, фотосесия, бих го носила в чантата си.

Наистина за пръв път срещам подобен продукт, който е с наистина очевидно действие още след първото нанасяне. Ужасно съм впечатлена и винаги ще имам една опаковка в куфара си, когато отивам да гримирам някой, защото ще спестя много работа на фотографа/ретушера, а и самият модел ще види разлика веднага.

Препоръчвам ви го много горещо, ако вече имате мимически или първи бръчки, защото наистина действа невероятно.

Ето и състава му:

IMG_6272

Разгледайте актуалния каталог на Avon за да видите цената.

Няма коментари