I love...vanilla - ice cream body-butter

Преди време ми изпратиха за проба крема за тяло I love...vanilla & ice cream body-butter. Вече съм към към края на опавката и мога да споделя впечатленията си от него.

Като цяло не обичам сладките миризми като ванилия, кокос, а предпочитам плодовите, но това масло за тяло ухае невероятно, точно като любимия ми сладолед. Нанасям го всеки път след баня и лигите ми просто потичат.

IMG_5215Опаковката е семпла и приятна и съдържа 200 мл продукт.

IMG_5217Освен с прекрасен аромат продуктът може да се похвали и с добро хидратиране, попива бързо, не оставя мазен филм по кожата и без проблем можете да се облечете скоро след нанасяне. Аз имам изключително суха кожа и съм доста придирчива към подобни продукти, но този ми дава необходимата хидратация, без кожата ми да се чувства мазна.

Консистенцията му е много приятна, гъст е, но не прекалено.

IMG_5219Крема е сравнително икономичен, не ви трябва огромно количество, за да покриете цялото си тяло. Сухата ми кожа го изсмуква на момента:

IMG_5220След по-продължителното му ползване мога да кажа, че кожата ми е доста по-мека и хидратирана, а и ароматът се задържа доста дълго време на кожата.

Със сигурност скоро ще си купя I love...mango & papaya nourishing body butter, защото мирише повече от божествено.

Продуктите на I love...cosmetics можете да намерите в Елитис, магазини Be Fit, DM и други.

Цената е около 10 лева.

Няма коментари