Пудра на Catrice от серията Rocking Royals

Това е ароматизирана блестяща пудра с метална кутийка.

DSC02882Опаковката е приятна, но дъщеря ми само с едно изпускане от 70-80 см успя да направи пудрата на сол, макар че пухчето, което върви към пудрата беше в кутийката.

Самото пухче е като откъсната част от евтина плюшена играчка и ми е доста съмнително дали може да се ползва като хората с тази пудра.

DSC02884

Самата пудра има лек сладникъв аромат, който не е натрапчив и не се усеща след нанасяне. Блестящите частици не се забеляват на пръв поглед, но ако прекалите с нанасянето рискувате да изглеждате като зле напудрен вампир от "Здрач". Пудрата е брашняна, има добър матиращ ефект, на слънце блестящите частици се забелязват леко и седят деликатно, но на изкуствена светлина се виждат доста. Като цяло пудрата не е лоша, но мисля че е по-подходяща през лятото за хора с лек загар или за някое събитие на което искате да "сияете" повече от обикновенно.

DSC02887DSC02915Не страдах много когато дъщеря ми счупи пудрата и не бих си купила втора. Прекалено е бляскава, за да я ползвам на цялото си лице, но не ми харесва и като хайлайтър на определени места, защото аз лично предпочитам по-перлените нюанси. Като ефект върху тялото е доста красива, но аз лично съм със суха кожа и предпочитам кремовете за тяло с подобен ефект ( като тези на Лаура Вандини, Фруттини и др.)

Цената беше около 9 лева от дрогерии Лили.

Няма коментари