База за устни Catrice от серията Rocking Royals

DSC02888DSC02891Това е вторият ми продукт тип база на тази марка. Започвам да си мисля, че аз имам проблем с продуктите от този тип на Катрис, защото тази база би трябвало да прави червилата по-трайни, а при мен ефекта е точно обратен.

Самият продукт е в удобна опаковка, няма мирис, вкус и цвят, седи доста лепкаво на устните.

DSC03143Имах чувството че съм се намазала с тези детски лепила за хартия в стик форма...

Но е нормално да лепне, за да може да задържи червилото по-дълго на устните. Отгоре нанесох едно от червилата от същата серия, което е матово, но ето резултата:

DSC03145DSC03151Устните ми спряха да са лепкави, но червилото стана с текстурата на гланц и с едно неволно облизване на устните нямаше спомен нито от базата, нито от червилото. Реших че проблема е в методиката ми и пак нанесох база и червило, изчаках малко, ако има нужда да изсъхне и реших да отпитам трика с целувката по салфетка , за да матирам уж матовото червило. Резултата беше, че цялото червило остана върху салфетката. Самите червила са трайни, но с базата, която трябва да ги прави по-тайни изчезват за секунди. Проблемът може да е в мен, но със сигурност никога няма да си купя подобен продукт на същата марка.

Цената е беше между 6-8 лева във верига дрогерии Лили.

Няма коментари