Ultraflesh Shinebox

StrawberryNET имат програма за сътрудничество с блогъри и ми изпратиха този комплект.

Ultraflesh Shinebox е комплект състоящ се от хайлайтъри под различна форма- една пудра, два кремообразни и два молива.

DSC03276DSC03279

DSC03284Самата опаковка е здрава, красива и практична.

DSC03303Да започнем с пудрата. Тя е в приятно златист тон. За съжаление е леко брашняна. Според мен би седяла невероятно на дами с лек загар. Може да се ползва като сенки, като хайлайтър над скулите, както и по цялото тяло.

DSC03293Двойката кремообразни блясъци са ми фаворит. Едниният е златист, а другият е по-телесен цвят. Те могат да се използват и като база за сенки. За мен са идеални за зимният сезон, защото кожата ми е по-суха и кремообразният хайлайтър седи доста по-добре, отколкото пудрата.

DSC03297Последното нещо в комплекта са две малки моливчета, единия в бяло, а другия в по-кафеникав нюанс. Белият молив е идеален за подчертаване под веждата, във вътрешния ъгъл на окото и над горната устна за визуално по-обемни устни. Едва ли ще ползвам по-тъмния цвят.

DSC03306DSC03309

Ето и как изглеждат продуктите на кожа:

DSC03328DSC03320DSC03314Първо е пудрата, след това златистия кремообразен хайлайтър, след него е по-кафеникавия и след това са моливчетата.

Като цяло продукта е хубав, хайлайтърите са трайни и опаковката е идеална за път и не заема място.

Ето и съдържанието му:

DSC03281

Цената е около 50 лева в StrawberryNET. Честно казано ако бях видяла сета в сайта, едва ли бих си го купила, защото рядко давам толкова пари за козметика.

Сега за самият сайт StrawberryNET. Пратката ми пристигна за около 10 дена, беше много добре опакована. В сайта има много неща, които трудно могат да бъдат намерени в България, а и имат постоянни намаления и промоции. Аз самата съм го разглеждала с часове и винаги си харесвам по нещо.

* Това е 100% моето лично мнение и това че съм получила продукта безплатно не е повлияло на преценката ми.

Няма коментари