Нови бляскави придобивки

Ще започна с пoредната ми брокатена очна линия на Golden Rose.

DSC02729



DSC02724



Цветът е №04 - прозрачна основа с лек лилав отенък и разноцветни холограмни блестящи частици.

DSC02744



Блясъкът е много фин и нежен и лесно може да се нанесе върху дневния ви грим и да сте готови за парти. Струва 5 лева от щандовете на марката.

Сега ще преминем към лаковете. Сестра ми ми подари прекрасен лак на Deborah Milano в любимата ми комбинация - лилаво и брокат.

DSC02767



А в същия ден си подарих комплект на Ciate` от Sephora. Комплектът беше намален от 40 на 18,50 лв, съдържа ярко розов лак, розов брокат и мини топ лак, който свети на UV светлина. Винаги съм искала да опитам лаковете на марката, промоцията и фактът че лака в същия цвят като розовия ми кичур (UV Pink) ме убедиха напълно. Комплектът е в страшно готина холограмна кутия, в която Сианна (дъщеря ми) се влюби. Камерата ми не можа да улови ефекта, но можете да добиете представа:

3



2

Ето клипче, което направих, от Инстаграм : http://instagram.com/p/jEwnEiB8Hr/

Комплектът наистина си заслужава, защото можете да правите много комбинации с тези три лакчета.

Ето как изглеждат нанесени:

6



От ляво е лака на Дебора, а от дясно е този на Ciate`- в горната си част е поръсен с броката от комплекта. Лакът е леко матов, брокатът полепва здраво и лесно, защото е много фин. Снимките са без топ лак.

7



А сега с топ лак:

8



9



Като се сложи топ лак върху броката на Ciate` създава ефекта на пясъчен лак. Този на Дебора става доста по-бляскав.

Ето и упътването към комплекта:

10

И лакът на Ciate` и този на Deborah Milano са много пигментирани, можете да минете с нанасяне само на един слой, но седят по-добре с два тънки, изсъхват сравнително бързо. След като имам възможността да ги понося на собствените си нокти ще добавя колко са трайни при мен :)

Няма коментари