Laura Vandini пилинг за тяло Pearl

Днес ще ви запозная с един от най-любимите ми продукти- пилинга за тяло на Лаура Вандини. От много време съм фен на нейните кремове за тяло и един ден докато си купувах нов, по погрешка грабнах скраба за тяло. Извадих голям късмет като го направих, наистина съм влюбена в този продукт. Laura Vandini има три серии продукти - Перла, Кашмир и Коприна. Не съм опитвала нищо от копринената серия, използвала съм крема за тяло от перлената и кашмирената и двата ми харесаха ужасно много и не мисля че имаше победител между тях. Единствения пилиг, който съм опитвала е от Перлената, но вече привършва и мисля да опитам този от Кашмирената серия.

Ето и обещанията, които дава:

DSC00984

Аз имам ужасно суха и проблемна кожа, а този пилинг я прави изключително гладка, мека и наистина хидратирана, няма бляскави частици, но кремовете за тяло имат (много красиви и дават деликатен блясък на кожата), мирише прекрасно, ексфолиращите частици не са прекалено груби, нито прекалено нежни.

DSC00993

Лекият блясък по кожата ми е от лосиона за тяло от кашмирената серия.

DSC00996

Ето и състава:

DSC00989

Много е икономичен, струва около 10 лева, продава се в Лили, Дм, Пикадили, аптеки и доста други големи вериги, можете да го намерите и онлайн с едно търсене в Гугъл.

Наистина си заслужава и е прекрасен за хората със суха кожа, ако харесвате деликатния блясък ви препоръчвам и лосионите за тяло.

Няма коментари