Кремове за ръце на Cien

Последният път като бяхме в Lidl видях тези кремове за ръце и реших да ги пробвам, защото цената им е повече от добра. Ако не се лъжа единия беше 79 стотинки, а другия 89, със сигурност цената им е под левче.

Мога да кажа, че съм изключително доволна и че определено си заслужават.

DSC00950

От ляво е крема с мед и Витамин Е, който предпазва кожата от състаряване, а от дясно е SOS концентрата за много сухи ръце.

DSC00956Първият крем има едва доловим мириз на нещо сладко, нанася се лесно и попива бързо, само ако прекалите с нанесеното количество оставя лек филм върху кожата, но предполагам, че това е защото продукта има слънцезащитен фактор 10. Прави кожата мека и хиратирана бързо, а и цената и това че е с SPF е прекрасно. Тубичката е 125мл и беше по-евтиния от двата и струваше около 80 стотинки.

DSC00963

SOS концентрат крема е прозрачен, без мириз, много много гъст, но се разнася лесно по ръцете и попива добре, но пак оставя леко усещане върху кожата, т.е усещате че имате крем по ръцете. Предпоръчвам ви го да го ползвате вечер преди лягане, прекрасен е и за нанасяне на други по-сухи зони като лакти и колена. Наистина съм впечатлена и много ми харесва. Той беше по-скъпия от двата крема (около 90 стотинки), но си заслужава. Получавате 75мл продукт и пише, че стига за около 200 нанасяния, наистина е икономичен, но едва ли ще са точно 200, но за цена под левче и такъв хидратиращ ефект не можете да се оплачете.

Ако ви трябва нов крем за ръце и имате път към магазина ги погледните :)

Няма коментари