Измиващ гел с краставица и пъпеш на БилкаТова е един продукт към който изпитвам смесени чувства. Според мен не отговаря на описанието си с твърдението, че е хидратиращ.

DSC00974

Аз съм със смесена кожа и мога да използвам този гел само вечер и след това да слагам мазен нощен крем, защотото иначе много изсушава кожата ми. Има дни в които мога да си позволя да го ползвам два пъти, като единия е само за измиване на Т-зоната. След като горе долу разбрах колко изсушава много се спогодихме с този продукт и кожата ми е много балансирана- без мазни или по-сухи очастъци. Според мен гела е прекрасен за хора с по-мазна кожа и такива със смесена, но тези с нормална или суха кожа не трябва дори и да го поглеждат.

Веднага щом си го взех се измих няколко пъти с него- сутринта като се събудих, около обед и после преди лягане и въпреки хидратиращите кремове, които ползвам носа ми започна да се бели, а бузите ми бяха опънати и почти болезнено сухи, затова съветвам много да внимавате. Ако намерите баланса със собствената ви кожа продукта, наистина е прекрасен. Мирише невероятно както цялата серия с пъпеш и краставица и цената му е около 3,50лв, продава се в аптеки Ремедиум, Лили, ДМ, Карфур, Пикадили и още много магазини. Ако имате по-мазна кожа ви го препоръчвам с две ръце.

Няма коментари