ТАГ: Предизвикателство

Видях този ТАГ в блога на Teia Ted и все се каних да го направя, но вчера прекрасната Ивана ме тагна и стана време да го направя :)

Това са оригиналните 10 въпроса:

1. Съдържанието на блога ви такова ли е, каквото сте го замислили при създаването му или имате залитания и в неочаквани за вас посоки?

Като цяло да, мисля че от мързел малко отлагам намислените постове "Направи си сам", но като цяло винаги съм го планувала да е "мешана скара" :)

2. Един филм, който ви се иска да гледате сега(независимо дали искате да го гледате за първи път или е нещо любимо, което искате да гледате отново)?

Умирам от любопитство да гледам края на сериала Breaking Bad, едновременно искам да знам какво ще стане, хем не искам да свършва... А конкретно за филм гледат ми се "Вещи в занаята" (The Craft ), ще ми се да си направя един маратон с филмите от Игрите на глада, но ще има да чакам доста години докато излязат всички части, гледа ми се и "Последният Еднорог".3. Книга, която сте чели повече от веднъж?

Алиса в странaта на чудесата и огледалния свят, Малкият Принц, Вампирът на Том Холанд, Чудовището на Франкенщайн, Портретът на Дориан Грей, сборник с поезията на Шели... Като много харесам нещо често го повтарям ;)4. Първия любим цитат или фраза от филм, песен, книга или изказване на известна или неизвестна личност, който ви идва на ум?

'Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.'
― Чарлз Буковски5. Ако трябва да сте свръхестествено същество, какво ще е то - фея, елф, вещица, магьосник, върколак и въобще каквото ви дойде на ум от този вид?

Фея или вещица... по-скоро вещица :)6. Измислете име за герой от фентъзи роман или филм, първото което ви дойде на ум?

Мирсеа, разбира се ;)

7. Песента, която последно ви се въртя в главата?

Lana Del Rey- Serial Killer

8. Една героиня( или герой) от филм, сериал, книга, която бихте искали да изиграете, ако имахте такава възможност?

Който и да е от Приказка без край или книгите на Марион Зимър Брадли за Авалон, макар че няма нито един герой който получава своя щастлив край...9. Една известна личност, по която сте имали сериозно увлечение? Или поне някоя известна личност, която много харесвате?

Преди много години Джерард Бътлър(Gerard Butler), Гари Олдман в "Дракула", Едуард Нортън с катинарче...10. Опишете с три думи най-същественото, което ви се случи през последните 24 часа?

Памперси, храна, разходка.

А ето и тези на Ивана:

1.Следите ли все още списания в хартиен формат? Абонирани ли сте или си ги купувате? Кои според вас си заслужават и кои не чак толкова?

Не чета такива списания вече, много радко може да си купя някои National Geographic или някое "кифленско" списание, ако има готин подарък :Д Но сега покрай дъщеря ми и племеника ми забелязвам, че има много сладки и интересни списания за деца, според мен те си заслужават доста повече от някои женски списания в които всеки месец има почти едни и същи статии " Как да го задържите" , "Kак да подобрите сексуалния си живот" , "Как да отслабнете" , "Kак да не се обличате" и т.н.

2.Какво мислите за репликите на дизайнерски неща - дрехи, обувки, чанти, но дори и гримове и разни джаджи като телефоните например? Притежавате ли такива неща и бихте ли си купили?

Колкото и ужасно да прозвучи на някои хора, обожавам евтините реплики, защото колкото и да харесвам нещата на Александър Маккуин или Джефри Кембъл, не бих изплатила оригиналната им цена. Знам че така се ощетяват дизайнерите, но... като нещо ми харесва безумно много, но струва 1000$, а има реплика за 10$ ми е трудно да се въздържа...

8

3. Коя е марката за дрехи/обувки, от която пазарувате най-често? А коя би била тази марка, ако разполагахте с неограничени финанси?

За дрехи -H&M и Tally Weijl, за обувки- Tendenz и Paolo Boticelli. Оххх, ако имах неограничени финанси щях да имам всичко :Д Не бих се ограничавала в марки, а бих си купувала всичко, което харесам без да ме интересува етикета.4.Със съжаление ли казвате Довиждане на лятото или чакате с нетърпение есента и зимата?

Чакам есента и зимата с нетърпение. Те са любимите ми сезони от към грим, дрехи, аксесоари. Родена съм през декември и съм дете на зимата, нищо не може да замени удоволствието което изпитвам вечер да пия горещ шоколад и да гледам как снега вали през прозореца.5.С какво ще запомните тази година досега?

Със започването на блога ми, срещата с нови и прекрасни хора...

6.Къде бихте заминали утре сутрин за една седмица, ако ви се даде този избор сега?

Дисниленд, Париж.7.Имате ли друго хоби, освен блога?

Обичам да си правя някакви дреболийки, повечето вече съм ви показвала в блога си :)

8.Каква беше първата ви работа?

Няколко пъти съм замествала тогаващния ми приятел като гардеробиерка в театър :)

9.Обичате ли да ходите на концерти, на какъв ходихте последно? А кой изпълнител ви се иска да видите на живо?

Обичам :)

Може би на невероятната българска банда Maze. Копнея да чуя Sully Erna със соловият му проект Avalon.10.Много банален въпрос, но винаги ми е интересно да чуя отговори от различни хора:

Ако можете да седнете на една маса с още 5 човека, живи или мъртви, кои бихте избрали?

Дита Вон Тийз, Мерлин Монро, Фридрих Ницше, Пърси Биш Шели, Оскар Уайлд.

Няма коментари