John Frieda Frizz - Ease

Не се плашете - не слагам всичко това на косата си всеки път като я измия.Това е почти цялата серия прекрасни продукти на John Frieda Frizz - Ease.

Освен, че косата ми е боядисана и изтощена е и много чуплива. Нещо, което аз не търпя, особенно със сегашната ми прическа. За щастие открих тази прекрасна серия.

Правят всичко, което обещават. Миришат страхотно, косата ми е лъскава и права и боята ми не пада.

Серията се състои от шампоан, балсам, маска, серум за изправяне, течни кристали, спрей за блясък, крем за оформяне без измиване. Това са продуктите, които съм виждала във веригата магазини Лили, но мисля че има още.

Ето снимка на етикетите (на продуктите, които имат такива на български):

DSC08070

DSC08021

DSC08065

DSC08026

DSC08067

Най-важното за мен е, че привеждането ми във вид не отнема почти никакво време. Заради малката, нямам време да си изправям косата по два часа всеки път, когато я измия.

Ползвам шампоана всеки път, балсама заменям с маската веднъж на 4-5 миенета. Като я измия и я готвя за сушене, слагам от серума за изправяне и понякога от кристалите. Изсушавам косата си набързо със сешоар и после слагам от спрея за блясък, понякога и от крема за оформяне, ако има някое стърчащо непокорно кичурче.

IMG_20130527_182132

Наистина препоръчвам горещо тази серия и тази марка на всички.

Ето линк към официалния сайт.

Ето линк и към онлайн аптека от която можете да си ги закупите, ако около вас няма магазин Лили.

Няма коментари