Golden Rose Extreme Sparkle Eyliner

Много харесвам грим с бляскави акценти, но никога не съм се справяла с брокатите , винаги са падали навякъде и съм заприличвала на диско топка. Открих тези страхотни очни линии около един Хелоуин.

Имам три цвята и все се каня да си купя още няколко, но не го правя, защото колкото и да са красиви почти не ги ползвам.

DSC00579

Бяло сребристата очна линия е №01. Много е плътна и покривна, основата й е бяло-сребърна със сребърен брокат. Тя ми е любима и си позволявам да я ползвам по-често. Слагам я или във вътрешния ъгъл на окото или леко по целия клепач.

DSC00584

Тюркоазената очна линия е №06. Тя е с прозрачна основа и е със зелени, тюркоазени и сини брокатчета, за по-наситен цвят ще ви трябват два слоя.

DSC00592

Третата е №07 и е леко прозрачна черна основа с холограмен брокат в зелено/златисто-оранжево, малко напомня на майски бръмбар. И при тази очна линия ако искате цвят и много наситен блясък ви трябват два слоя.

За съжаление фотоапарата ми трудно улавя красотата и блясъка на очните линии, но ако ги видите на някой щанд на Голдън Роуз им хвърлете едно око. Много са трайни, брокатът не пада и си седи на мястото, освен ако не потъркате очи, и продукта позволява да се наслоява

Цената им е около 5 лева на щандовте на марката.

* Щях да приложа и снимки на гримове с тези очни линии, но точно днес компютъра ми се развали и снимките вече не са налични.

Няма коментари