Essence Me - My Ice Cream - Перли с блясък и балсам за устни

Като гледах новата серия на Есенс в интернет исках абсолютно всичко, просто изглежда невероятно апетитно с пастелните си цветове. Като седях пред щанда обаче се спрях само на тези два продукта, просто защото вече имам много лакове, а и не обичам толкова светли бебешки тонове на ноктите си.

DSC09687

Ще започна с бляскавите перли:

1

DSC09697DSC09700

Опаковката е малка, сладка, пластмасова кутийка с гъбичка, която предпазва перлите. Самите перли са в 5 пастелни цвята - жълто, прасковено, зелено, лилаво и розово:

DSC09706

Миришат сладкикаво, на едни малки бели бонбончета, които сега слагат в китайски играчки като телефончета и Hello Kitty, нещо като китайската версия на шоколадово яйце, предполагам че повечето от вас се досещат за какво говоря.

Взех по една перличка от всеки цвят и я натърках върху ръката си, за да се опитам да ви покажа цветовете:

DSC09711

DSC09712

DSC09738

Цветовете са много леки и трудно се забелязват. После, за да видите цялостния ефект от перлите ги нанесох с четка на Есенс:

DSC09745

Резултата е красив, едва забележим златист блясък по кожата:

DSC09747

DSC09748

DSC09757

Наистина сладурки продукт, не съм фен на бляскавата визия, но само заради вида им съм влюбена в тях.

Цената на перлите е 6,99лв.

Да преминем към балсама за устни:

DSC09688

DSC09689

DSC09770

Избрах него просто, защото е лилав. В сайта на Есенс пише, че трябва да е лавандула и ванилия, но на мен ми мирише на захаросана пръчица.

DSC09764

Няма цвят върху устните, не е лепкав, има леко восъчно усещане. Не знам дали аз съм случила на лоша партида, но вкуса му е леко неприятен, нещо като финна смесица от восък, химия и пластмаса. Силно се надявам просто аз да съм карък, защото като цяло балсама е много сладурски. Ще се радвам ако ми пишете и вашите впечатления по въпроса.

Заради вкуса не бих си го купила отново, а и не бих пробвала и другите. Цената му е 4,29.

Тази колекция на Есенс може да се намери във верига магазини Лили и онлайн - тук.

Ако имате интерес към перлите две талантливи блогърки имат съвместна публикация за тях, която можете да прочетете - тук.

Няма коментари