Catrice Liquid Liptint

DSC00036

Представям ви стейна за устни на Катрис. На българския етикет го предсварят като 2в1 основа и гланц за устни. Продава се в леко празна пластмасова опаковка, предлага се в три цвята ярко оранжево-червено, по-малиново червено (моето) и тъмно кафяво-червено. Цената е 8,19 лв. във верига магазини Лили. Ето и апликатора:

DSC00043

Самия продукт мирише силно на сладки кайсии и има същия много сладък вкус. Приятен е за нанасяне, течен и воднист, попива в устните и не оставя чувство за сухота. Цвета не е нищо особенно, но след като изсъхне първия слой може да бъде нанесен още един:

DSC00053

Един слой.

DSC00055

Два слоя.

DSC00067

И три слоя.

Вкусния аромат ме подмами и с едно облизване на устните двата пласта изчезнаха и остана само първия, т.е съвсем лек цвят върху устните ми.

Опитах се да го ползвам като основа - голям провал.

Тъкмо се радвах, че мога да го ползвам на винтидж пикника и няма да се притеснявам за червилото си цял следобед, но истината беше съвсем друга. Нанесесох тънък пласт върху устните си, изчаках да попие и започнах да нанасям молива си на МАС- Cherry. Първо цветът не беше толкова наситен и второ - пак неволно облизах устни ( силния аромат на сладки кайсиики е виновен) и нямаше следа от молива, а той е изключително дълготраен и дори и мицеларния ми разтвор на Биодерма не се справя с него напълно. Така че за основа не става, ама грам, може да направи и най-дълготрайното червило нетрайно.

Има прекрасен вкус, но няма дълготраен цвят и не става за основа. Не мисля че си струва парите.

Няма коментари