Чевило YSL Rouge Volupté Perle 112 Spellbiding Violet

Като цяло се стремя да пиша за по-широко достъпни продукти, а и за по-високия клас козметика имате блога на сестра ми, но нямаше как да не се похваля с тази красота.

1

DSC08351

DSC08352

DSC08355

DSC08358

DSC08361

Опаковката няма нужда от коментиране- истинска красова, стил и качество. Въпреки, че изобщо не харесвам златните нюанси, не мога да отрека привлекателността на гилзата.

DSC08458

Както знаете лилавото е любимия ми цвят, а и като си купувам червила се опитвам да са в по-интересни цветове, а не нещо скучно и банално. Цвета на това червило трудно се описва, нещо като бургунди, лилав нюанс с блещящи частици:

DSC08459

Със светкавица се виждат розовите подтонове.

DSC08374

DSC08364

DSC08379

DSC08446

DSC08449

Не е точно "летен" нюанс, но просто обожавам тъмните цветове червила.

Веднъж опитате ли червило на марката, няма как да не искате да притежавате всички.

Наистина трудно може да има сравнение с по-ниските класове козметика. Чисто и просто усещане за лукс, една огромна глезотия, която ще ви накара да се чувствате като принцеса и смятам че всяка жена трябва да има поне едно такова червило.

Нанася се гладко върху устните, не е много дълготрайно, попива леко в устните и цвета избледнява постепенно и равномерно, а и устните ви ще са гладки и хидратирани с дни.

Като цяло съм стисната по отношение на декоративна козметика, но мога да кажа, че си заслужава парите за такъв уникален цвят и такова усещане за лукс.

Цената във веригата магазини Дъглас е 61 лева. Аз имах късмета да го взема на намаление за 45.

Ако искате да видите ревюта на другите нюански и финиши, можете да прочете тези на сестра ми- тук, тук и тук.

Няма коментари