Как подреждам и съхранявам имитационната си бижутерия

Обичам дрънкулките и не мога да спра да си ги купувам. Стигнах до момента, в който разполагах с една голяма топка заплетени герданчета и всеки път, когато исках да си сложа нещо, се отказвах, заради непосилната задача да ги разплета, а в доста случаи просто забравях за някое от бижутата, които притежавам.Пореди тази причина, измислих лесен начин, с който дори и аз съм подредена в това отношение. Бяхме в Бриколаж, защото мъжа ми искаше да си купува нещо, от което не разбирам и видях кутийка с малки кукички.

DSC08094


Като се прибрахме веднага се заех с тях. Тъй като гардероба ми е прилепен до тоалетката ми за гримове и бижута, реших да ги забия там. Това не беше никак трудна задача, защото е направен от талашитени плоскости или нещо такова (не съм наясно с терминологията). Без никакви инструменти, с голи ръце и лек натиск с кукичките, които са със заострен край като на винт, успях без проблем да завинтя всички. Имам толкова бижута, че се наложи да купувам втора кутия кукички.


DSC08090DSC08089


Забих ги на два реда. Горният е за по-дългите огърлици, а долният - за късичките. Нарочно ги забивах неравномерно, за да се получи по-интересен ефект.

DSC08091


Разбира се, ако вие желаете, можете да ги подредите по друг начин и ако не искате да съсипвате мебелите си, можете да закупите отделна плоскост или табло от корк. Също по желание можете да боядисате кукичките си с лак в различни цветове, за по забавен ефект или просто, за да се връзват по-добре с интериора ви. Аз ги оставих в оригиналния им сребрист вид.

DSC08078


Сега няма оплетени гердани, виждам всичко, което имам и като се прибира и сваля бижутата си никога не забравям да ги закача отново.

DSC08098


Надявам се да ви е било интересно и полезно :)Няма коментари