Пътуване

Скоро заминаваме за малко и реших да покажа част от багажа си.

Банския по-горе е от магазин Дензел за 18 лева. Състои се от горнище с панели за добра поддръжка, бекини и сладка поличка от няколко пласта за отгоре. Има леко ретро излъчване. Ще го съчетая с гумени джапанки с черно-бяла панделка, слънчевите ми очила с шипчета и любимото ми червило на YSL.

Ще взема и втори бански за всеки случай:

DSC08945

DSC08948

Купуван от New Yorker миналата година за десетина лева на намаленията и така и не го облякох. Него ще съчетая с големи очила с лилава рамка.

За гримове ще взема малко неща.

DSC08959

Една палитра на Есенс, четка от Джъмбо, с която ползвам сенките на Есенс за вежди, водоустойчива спирала на Лореал, очна линия на Голдън Роуз, ББ фон дю тена на Катрис, малко кремче за лице, слънцезащитен крем (който е на бебка, но и аз ползвам), червилото ми на YSL, малки мостри на Биодерма за сваляне на грим и хидратиране. Ще взема и пиличка, пинсета и други мостри в сашета, които няма кога друг път да използвам и за да не пълня багажа си.

Палитрата на Есенс е много практична и има много летни цветове, някои от които мога да ползвам и за руж, контур и хайлайтър. А и върви с четка и апликатор, които са удобни за един лек бърз грим. Купих си я преди няколко месеца от ДМ за около 7-8 лева.

DSC08961

Цветовета са прилично пигментирани и седят така без база:

DSC08968

DSC08974

За база и коректор ще взема пейнт пота си на МАС. Не можах да го снимам, защото СИанна го видя и ми го взе и не можах да й го отнема за снимка.

За другите ми дрехи от багажа се надявам да видите в OOTD/дрехи за деня.

Няма коментари